Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Προσφυγικό, Μεταναστευτικό ή Μελετημένη Εισβολή;



Προσφυγικό, Μεταναστευτικό ή Μελετημένη Εισβολή;

 



 

Μετά από 1 ολόκληρο χρόνο μελέτης πάνω στο θέμα μεταναστευτικό / προσφυγικό και αφού περίμενα να εκφέρει την γνώμη του ακόμη και ο τελευταίος των τελευταίων, ακόμη και ο πιο άσχετος των ασχέτων που δεν ξόδεψε ούτε 1 λεπτό να διαβάσει τους νόμους και το τι πραγματικά ισχύει βάση διεθνούς δικαίου και συνθηκών του Ο.Η.Ε, ήρθε η ώρα να γράψω όπως κάνω πάντα ένα εμπεριστατωμένο άρθρο για το τι συμβαίνει πραγματικά και να ξεγυμνώσω για ακόμη μια φορά τις πόρνες του συστήματος, τους εγκεφαλικά κατεστραμμένους τιποταδες και τους άσχετους με την ακαταμάχητη ανάγκη να νιώσουν κάτι παραπάνω από αυτό που είναι εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία του λόγου που οι πραγματικοί ήρωες πρόγονοι μας αλλά και ήρωες από όλο τον κόσμο πολέμησαν, βασανίστηκαν και πέθαναν ώστε σήμερα ακόμη και τα σκουπίδια να έχουν το δικαίωμα να μπαμπαλιζουν παραλογισμούς, αναίδειες και λόγια που προσβάλουν την νοημοσύνη όσων ακόμη μείναμε να έχουμε έστω και ίχνος νοημοσύνης, αίσθημα δικαίου και απλή λογική. Να μην ξεχάσω βέβαια μια άλλη μερίδα ανθρωποειδών που ότι λένε και γράφουν είναι αποτέλεσμα ξεπουλήματος σε αντιδημοκρατικά , ανθελληνικά και όχι μόνο συμφέροντα ερπετοειδών (γιατί δεν μπορείς αυτά τα άτομα να τα περιγράψεις ως ανθρώπους) που εδώ και δεκαετίες βάλθηκαν να υποτάξουν τελείως το ανθρώπινο γένος και θα έπρεπε να είναι καταδικαστέοι για έσχατη προδοσία και εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας σε βαθμό που θα έκανε τον Χίτλερ να ντρέπεται και να αισθάνεται σαν απλός τσιλιαδόρος συνοικιακής συμμορίας.



Πριν ξεκινήσω την απογύμνωση και τον απόλυτο εξευτελισμό τους (όχι ότι θα ντραπούν η θα νιώσουν τίποτα) επιτρέψτε μου να συστηθώ για ακόμη μια φορά, καθώς εγώ σε αντίθεση με τους κουκουλοφόρους δήμιους και δοσίλογος πατεράδες και παππούδες των περισσοτέρων πολιτών καριέρας της πατρίδας μας τολμώ επώνυμα να δείχνω αναιδέστατα και με το δάχτυλο τους πραγματικούς εχθρούς ολοκλήρου του ανθρώπινου γένους.


Ονομάζομαι Παυλόπουλος Χρήστος, είμαι 41 ετών και από το 2009 είμαι κι εγώ μετανάστης μιας και ζω και παλεύω για την επιβίωση μου και της οικογένειας μου στην παγωμένη Σουηδία. Τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής μου τα έχω αφιερώσει αποκλειστικά στην μελέτη του πραγματικού προβλήματος που είναι η μητέρα όλων των υπόλοιπων προβλημάτων και η ρίζα κάθε κακού και δεν είναι άλλο από το νομισματικό και τραπεζικό σύστημα απάτη που στήθηκε  από την συμμορία των τραπεζιτών σε απολυτή συνεργασία φυσικά με όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη με το αζημίωτο και πάντα σε βάρος των γκοιμ δηλαδή εμάς.
Είμαι αυτοδίδακτος οικονομικός αναλυτής με πραγματικές γνώσεις που μπορούν να ξεφτιλίσουν ακόμη και το καλύτερο βιογραφικό τις χώρας αλλά και να στείλουν σπίτια τους να σκίσουν τα πτυχία τους οικονομολόγοι και πανεπιστημιακοί του Χάρβαρντ.
Έχω γράψει και εκδώσει το αποκαλυπτικό βιβλίο:
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!
Διατηρώ την ιστοσελίδα:
Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

www.krimeni-alithia.com
Το BLOG:
http://krimeni-alithia.blogspot.se
Τον τελευταίο χρόνο ανεβοκατεβαίνω Ελλάδα / Σουηδία οργανώνοντας ομιλίες στις οποίες μοιράζομαι την μακροχρόνια ερευνά μου και την γνώση μου με όποιον διψά για την αλήθεια και την μάθηση δωρεάν.

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα θα βρείτε στο You-tube: https://youtu.be/YyI2hg8LhsA


Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά τα λίγα που έχω καταφέρει και θα συνεχίσω τον προσωπικό μου αγώνα όσο μπορώ και αντέχει και η τσέπη μου καθώς ότι έχω καταφέρει το κατάφερα μόνος μου και μου έχει στοιχίσει ακριβά σε ενέργεια, χρόνο και φυσικά χρήμα αλλά δεν μετανιώνω.
Βέβαια το μόνο που δεν περίμενα είναι απογοήτευση καθώς αν και ο αριθμός τον ανθρώπων που ενδιαφέρονται για όλα αυτά αυξάνεται λογαριθμικά, έχουμε παρά πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Βλέπετε θα είχα μεγαλύτερη ανταπόκριση αν δεν ασχολούμουν να γράψω για τα πιο φλέγοντα οικονομικά και γεωπολιτικά θέματα στον κόσμο αλλά έγραφα ένα πορνόδιαστροφικό βιβλίο σαν το 50 αποχρώσεις του γκρι και πιθανότατα να ήμουν και πάμπλουτος ως τώρα . Αλλά βλέπετε το δικό μου πάθος είναι να μορφώσω και να ενημερώσω τον κόσμο και όχι να τον καυ.....σω με φετίχ και φαντασιώσεις!

Τώρα που γνωριστήκαμε ας προχωρήσουμε.


Καταρχήν δεν θα ασχοληθούμε με τους κακοραμμένους και πλήρως ασαφής νόμους και συνθήκες για τον απλούστατο λόγο ότι είναι κακογραμμένοι και χωρίς καμία σαφήνεια και το ότι κάθισα εγώ σαν βλάκας και τους μελέτησα ήταν το μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου της ζωής μου. Και οι νομοί αλλά και οι συνθήκες είναι γραμμένοι σαν τους χρησμούς των αρχαιοελληνικών μαντείων και αν τους δώσεις σε 10 ανθρώπους να τους ερμηνεύσουν θα πάρεις 10 διαφορετικές ερμηνείες. Αυτοί που τούς έγραψαν και τους υπηρετούν δεν το έκανα για να δημιουργήσουν ένα σαφές και αδιαμφισβήτητο πλαίσιο αλλά το ακριβός αντίθετο. Εξάλλου όπως γνωρίζεις οι νόμοι και οι συνθήκες δεν γράφονται από απλούς ανθρώπους για απλούς ανθρώπους αλλά από πουλημένα τομάρια για λογαριασμό των τραπεζιτών, μονοπωλίων και άλλων συμφερόντων που δυστυχώς είναι σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα του απλού κοσμάκη όπου και αν ζει στον πλανήτη.
Έτσι λυπών απλά, είναι στην ευχέρεια της κάθε πουλημένης κυβέρνησης το πώς θα δει έναν άνθρωπο.
Ο ίδιος άνθρωπος που κάπου θα χαρακτηριστεί σαν ταλαίπωρος πρόσφυγας , βάση των ιδίων νόμων και συνθηκών κάπου αλλού θα χαρακτηριστεί σαν οικονομικός μετανάστης και αλλού θα εκδιωχθεί σαν λαθραίος εισβολέας.
Άρα αφήνουμε νόμους και συνθήκες στην άκρη να μελετήσουμε το θέμα με τα γεγονότα και τα στοιχειά που έχουμε στα χέρια μας και είναι αδιάσειστα και χρησιμοποιώντας την απλή λογική και την αγαπημένη μου επιστήμη την Στατιστική.

 

Ας δούμε αρχικά το τι λέει και τι προσπαθεί να μας πείσει η επίσημη εκδοχή της κατάστασης που εκπροσωπούν Ε.Ε , κυβερνήσεις, ΜΜΕ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΜΚΟ και φιλάνθρωποι.
Κάποια στιγμή πριν μερικά χρόνια δημιουργήθηκε από το πουθενά ή από τα απομεινάρια της ακέφαλης πια τρομοκρατικής οργάνωσης των Ταλιμπαν ένα υπερφυσικά δυνατό τέρας που ονομάζεται ΙΣΙΣ.

Σε μικρό χρόνιο διάστημα η σούπερ τρομοκρατική οργάνωση αυτή που υποτίθεται αποτελείται από φανατικούς Ισλαμιστές που έχουν κηρύξει έναν ιερό πόλεμο κατά των πάντων, όλου του δυτικού πολιτισμού, όλων των αλλόθρησκων αλλά και των ομόθρησκων τους οι όποιοι δεν διαλέγουν να πολεμήσουν στο πλευρό της.
Μια αδίστακτη οργάνωση που δημοσιεύει ζωντανούς αποκεφαλισμούς και δολοφονίες αιχμαλώτων, γυναικόπαιδων και αμάχων και που μόνο στο άκουσμα του ονομαστός της οι πάντες τρέχουν πανικόβλητοι. Μια τρομοκρατική οργάνωση φάντασμα την οποία για αρκετά χρόνια το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ μαζί με πολλά ακόμη Ευρωπαϊκά κράτη πολεμούσαν στην Μέση ανατολή χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα μίας και φαίνεται ότι αντί να αποδυναμώνεται και να αποδιοργανώνεται η οργάνωση αυτή κατά μαγικό τρόπο αποκτά όλο και μεγαλύτερη επιρροή, δυναμώνει μέρα με την ημέρα και πλουτίζει αφάνταστα. Μια οργάνωση που έχει στην διάθεση της υπερσύγχρονα ολοκαίνουργα μεταφορικά μέσα, οπλισμό του κουτιού , διαθέτει τρομερή εκπαίδευση και ηλεκτρονικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας κάνοντας τον Οσάμα Μπιν Λάντεν να μοιάζει ένας ταλαίπωρος πειναλέος επαναστάτης της σφαλιάρας.

Παρά τον ανοιχτό πόλεμο και τα πολλαπλά μέτωπα που έχει ανοίξει η οργάνωση αυτή με ολόκληρη την Δύση και ολόκληρη την Μέση ανατολή κανένας δεν φαίνεται να μπορεί να σταματήσει αυτών τον νεογέννητο μπαμπούλα που όλα δείχνουν ότι θα βυθίσει όλο τον κόσμο στον Μεσαίωνα και πιθανότατα θα κηρύξει την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου.

Κάποια στιγμή ο κακός Πουτιν και η τρισκατάρατη Ρωσία αποφασίζουν να βοηθήσουν όλους τους υπόλοιπους στο να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και καταδικάζονται από τους πάντες. Παρόλα αυτά όμως ο πρόεδρος της εμπόλεμης πια Σύριας τους προσκαλεί και του ζητά βοήθεια και έτσι μικρού μεγέθους Ρώσικα στρατεύματα βρίσκονται στην περιοχή και εξαπολύουν επιθέσεις κατά της ΙΣΙΣ.
Όλος παραδόξως η επιτυχία των Ρώσων σε συνεργασία με τον Ασαντ είναι τρομερή! Όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν το ΝΑΤΟ με τις ΗΠΑ, Ευρώπη, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, και Ισραήλ μαζί μέσα σε χρόνια το κατάφεραν Ρωσία και Σύρια μέσα σε 5 μήνες.
Βέβαια η ενέργεια αυτή προκάλεσε ξαφνικά και όλως παραδόξως κύματα προσφύγων από την Σύρια προς την Ευρώπη και μόνο προς την Ευρώπη από ανθρώπους που δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε από τι προσπαθούν να σώσουν την ζωή τους. Από τους κακούς Ρώσους και τον Ασαντ ή από την ΙΣΙΣ;

Δεν έχει σημασία καθώς ο Ασαντ και ο Πουτιν φταίνε για αυτό όπως μας λένε χωρίς να το στηρίξουν κάπου και δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε.

Αυτό είναι με λίγα λόγια το σενάριο του θεάτρου του παράλογου που μας πούλησαν και που φαίνεται οι περισσότεροι από εμάς τους Ευρωπαίους , Αμερικανούς και γενικά τους πολίτες του Δυτικού κόσμου αγοράσαμε και θα πληρώσουμε σύντομα πολύ ακριβά με αίμα παρόλο που Ίδη το πληρώνουμε πολύ ακριβά με χρήμα, φόρους και ένα επίπεδο ζωής να πέφτει στα τάρταρα Ίδη πριν καν συμβούν άλλα αυτά.


Για να αναλύσουμε τώρα πιθαμή προς πιθαμή την επίσημη αυτή εκδοχή και να δούμε πως εύκολα καταρρέει και πώς αποκαλύπτονται τα ψέματα. Δεν χρίζεται να είναι κάποιος επαγγελματίας ντετέκτιβ για να λύσει το μυστήριο. Και ένα παιδάκι 12 χρονών με βασικές γνώσεις και απλή λογική μπορεί εύκολα να το κάνει αρκεί να ακολουθήσει την απλή συμβουλή του πατέρα του που είναι και το πρώτο και βασικότερο ερώτημα όλων των ερευνητών και των ντετέκτιβ όταν προσπαθούν να λύσουν μια υπόθεση.


Κίνητρο! Πιο είναι το κίνητρο και ποιος έχει κίνητρο.
Με αλλά λόγια ακολουθώ το χρήμα , δες ποίος κερδίζει και ποιος χάνει από όλη αυτή την ιστορία. Αν βρεις το γιατί τότε εύκολα βρίσκεις και το που, το ποιος και το πώς!
Θα μου πεις γιατί δεν ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με την προσφυγική κρίση και πάω τόσο πίσω;
Η απάντηση είναι ότι το προσφυγικό δεν υπάρχει από μόνο του. Είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου προβλήματος και πρέπει να το αναλύσουμε, να γνωρίζουμε το γενικότερο πρόβλημα και γιατί δημιουργήθηκε. Κανονικά έπρεπε να πάω ακόμη πιο πίσω στο τρομοκρατικό χτύπημα 9/11 γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα.





Σύντομα όμως θα έχεις την ευκαιρία να διαβάσεις ένα άλλο άρθρο μου αποκλειστικά για το σημαντικότερο ιστορικό γεγονός που άλλαξε τον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά, άνοιξε τον ασκό του Αίολου και ήταν το σημείο αναφοράς για την μετέπειτα πορεία του ανθρώπινου γένους.
 







Πoια είναι η πραγματική ιστορία πίσω από την ΙΣΙΣ.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια και ενώ μας καθησύχασαν ότι ο θάνατος του Βιν Λάντεν και της Αλ Καιντα (που η Χιλαρι Κλίντον παραδέχτηκε ότι οι Η.Π.Α δημιούργησαν ) σήμανε το τέλος της τρομοκρατίας και ενώ κανένας δεν είχε ακούσει το όνομα ΙΣΙΣ (και πώς να το ακούσεις αφού τα αρχικά στην πραγματικότητα σημαίνουν Israeli Secret Intelligence Services δηλαδή Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών του Ισραήλ ), κάνει την εμφάνιση του από το πουθενά κυριολεκτικά, μια απίστευτα δυνατή τρομοκρατική οργάνωση, ένας νέος σούπερ μπαμπούλας. 

Δηλαδή μερικοί ρακένδυτοι τσοπάνηδες που ζούσαν σε σπηλιές μαζί με τον νεκρό πια αρχηγό και εγκέφαλο τους που ονομάζονται ταλιμπαν ξαναμαζευτήκαν και οργανώθηκαν, πούλησαν και το μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή του Μπιν Λαντεν στο e-bay και χρηματοδότησαν τον ιερό σκοπό τους, ξαφνικά πλησίασαν και άλλους αγανακτισμένους φανατικούς τσοπάνηδες και δημιούργησαν την ΙΣΙΣ; Γιατί αυτό ουσιαστικά μας λένε. Αυτή η ακέφαλη οργάνωση αποδείχτηκε πολύ αποτελεσματικότερη παρά το γεγονός ότι έχασε τον Υπεράνθρωπο αρχηγό της που κατάφερε το χτύπημα στις 9/11 ουσιαστικά μόνος του μέσα από μια σπηλιά με ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο ξεφτιλίζοντας ολόκληρη την αεράμυνα των ΗΠΑ και τις μυστικές της υπηρεσίες καθώς και όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας ενώ ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα ώστε να παραμένει ζωντανός και φαντάζομαι φαρμακευτική αγωγή με τρομερές παρενέργειες.
 Γελούν και οι πέτρες αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό.

Από την μια μέρα στην άλλη η οργάνωση αυτή απέκτησε τρομερή επιρροή, χρήματα, κατέκτησε πετρελαιοπηγές κρατών, εκπαιδευτικέ μόνη της και βρήκε ολοκαίνουργα πολεμικά οχήματα και οπλισμό του κουτιού ενώ ο αριθμός τον πολεμιστών της αυξανόταν με λογαριθμικούς ρυθμούς. Βέβαια από ότι αποκαλύφθηκε αργότερα οι πολεμιστές τις δεν ήταν φανατικοί ισλαμιστές που πολεμούσαν για μια ιδέα αλλά μισθοφόροι καλοπληρωμένοι.


Άνθρωποι που ζούσαν με μόλις μερικά δολάρια το μήνα από κάθε γωνία της μέσης ανατολής αλλά και δεύτερης και τρίτης γενιάς μουσουλμάνοι από όλο τον δυτικό κόσμο έτρεξαν να στρατευτούν στην ΙΣΙΣ η οποία προσέφερε 2000 δολάρια βασικό μισθό και επιδόματα οικογενειακά και παιδιών χιλιάδων δολαρίων μηνιαίος, τροφή και στέγαση δική τους αλλά και των οικογενειών τους. Η πιο σοσιαλιστική τρομοκρατική οργάνωση στην παγκόσμια ιστορία.
Μιλάμε δηλαδή για μισθούς που έφτανα πάνω από 5000 δολάρια για κάθε πολεμιστή. Θα έπρεπε να έχουν δική τους την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ και της Ε.Ε να κόβει χρήμα και να τους το χαρίζει για να καταφέρουν να συντηρούν έναν τόσο μεγάλο στρατό, ή μήπως τις έχουν; Μήπως οι διεθνείς τραπεζίτες τους έδωσαν τεραστία δάνεια με κάποια ανταλλάγματα; Η τακτική αυτή των τραπεζιτών του να δημιουργούν πολέμους χρηματοδοτώντας παράλληλα και τις δυο πλευρές για ανταλλάγματα είναι πια γνώστη εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
Πιθανότατα γιατί αλλιώς δεν εξηγείται.
Μας είπαν βέβαια ότι τα χρήματα τα βρήκαν από μόνοι τους ελέγχοντας πετρελαιοπηγές αλλά και πάλι ποίος αγόραζε το ματωμένο αυτό πετρέλαιο από την ΙΣΙΣ ώστε να πλουτίσουν την στιγμή που στο πρόσφατο παρελθόν νόμιμες κυβερνήσεις έτρωγαν εμπάργκο και δεν μπορούσαν να πουλήσουν πουθενά το πετρέλαιο τους.
  Ποίος τους πούλησε η τους παραχώρησε ολοκαίνουργα οχήματα και τρομερό οπλισμό μιας και από ότι ξεκάθαρα φάνηκε δεν ήταν η Ρωσία!

Άρα τα βρήκαν από τους υποτιθέμενους εχθρούς τους δηλαδή την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία και προπαντός το Ισραήλ, Ευρωπαίους και Αμερικανούς ηγέτες, μαριονέτες των τραπεζιτών και υπεύθυνοι εμπορίας όπλων, ναρκωτικών και ανθρώπων όπως θα δούμε παρακάτω όταν αναλύσουμε το προσφυγικό που δεν είναι τίποτε άλλο από σκλαβοπάζαρο και εμπορία σάρκας, πορνείας και οργάνων.  Θα έπρεπε να είναι ήδη στα διεθνή δικαστήρια για όλα αυτά τα εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας όλοι αυτοί .


Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά βλέπουμε για χρόνια την "ανικανότητα" του ΝΑΤΟ, των υπερσύγχρονων όπλων του, των Ευρωπαίων συμμάχων, όλων των μυστικών υπηρεσιών με τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά και δορυφορικά συστήματα να πατάξουν την οργάνωση αυτή ακόμη και στα αρχικά της σταδία που υποθετικά ήταν αδύναμη ενώ το καταφέρνει μέσα σε λίγους μήνες ο Πουτιν ξεφτιλίζοντας τους πάντες ή για να το θέσω σωστά ξεμπροστιάζοντας τους πάντες.

Γιατί ο ηγέτης αυτός απέδειξε ποιοι είναι πραγματικά οι παγκόσμιοι τρομοκράτες  παρά το γεγονός ότι η Χιλαρη Κλίντον ο Ομπαμα αλλά και πολλοί είναι αποδεδειγμένο ποια ότι αυτοί δημιούργησαν, εκπαίδευσαν, χρηματοδότησαν, όπλισαν  και στηρίζουν ακόμη και σήμερα την ΙΣΙΣ και για αυτό πολέμησαν τον Πουτιν που διέλυε την πανάκριβη επένδυση τους.
 
 

Πριν πάει ο Πουτιν στην Σύρια, για να ερχόμαστε σιγά σιγά στο προσφυγικό, κατά περίεργο λόγο δεν είχαμε ορδές κόσμου να τρέχει να σωθεί από την ΙΣΙΣ αλλά το κύμα μετανάστευσης ξεκινά παραδόξως αφού η Ρωσία εμπλέκεται και μάλιστα τρέπει σε άτακτη πανικόβλητη φυγή τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ, ΣΙΑ,ΝΣΑ, ΜΟΣΑΝΤ (Για τι μην γελιέσαι αυτό ακριβός και αποδεδειγμένα είναι η ΙΣΙΣ όπως ήταν και η Αλ Καιντα παλιότερα). Μήπως τελικά όλοι αυτοί οι "Προσφυγές" είναι τα σκουλήκια τις ΙΣΙΣ που τρέχουν να σωθούν απο Πουτιν και Ασαντ και εμείς τους καλωσορίζουμε;

Τι συμβαίνει λυπών;




Καταρχήν για να βουλώσουμε τα στόματα μερικών εγκεφαλικά κατεστραμμένων που προσπαθούν να συγκρίνουν τους παλιότερα Έλληνες πρόσφυγες με τους  λαθροεισβάλεις ας δούμε μερικά στοιχειά γιατί παρόλο απίστευτο, το ακούσαμε και αυτό.
Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας ήταν μερικές χιλιάδες και όχι εκατομμύρια.
Οι Έλληνες  πρόσφυγες ήταν όλοι Έλληνες και όχι 70 διαφορετικές εθνότητες και φυλές.
Οι Έλληνες πρόσφυγες ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία γυναικόπαιδα και γεροντάκια.
Ο πόλεμος είχε ουσιαστικά λήξει και όσοι δεν κατάφερναν να διαφύγουν θα σφάζονταν άρα δεν είχαν καμία ελπίδα να μείνουν πίσω ακόμη και οι άνδρες να πολεμήσουν, άσε που οι περισσότεροι ήταν ήδη νεκροί από τον πόλεμο ή την ύστατη προσπάθεια τους να καθυστερήσουν τον εχθρό ώστε να προλάβουν να σωθούν τα παιδιά και οι γυναίκας τους.
Οι Έλληνες πρόσφυγες αναζητούσαν το κοντινότερο διπλανό ασφαλές κράτος να σωθούν και οι περισσότεροι ήρθαν στην Μαμά πατρίδα των προγονών τους.
Οι Έλληνες προσφυγές ήταν ευπρόσδεκτοι παντού διότι ήταν όντος πρόσφυγες και φιλήσυχοι άνθρωποι που δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις πέραν από την ασφάλεια τους και ένα πιάτο φαΐ.
Οι Έλληνες πρόσφυγες δεν έκλεβαν, δεν βίαζαν και δεν σκότωναν τους οικοδεσπότες τους ούτε εξέφρασαν το μίσος τους για αυτούς, τον πολιτισμό τους και τον τρόπο ζωής τους και ούτε διεκδίκησαν την γη αυτών που τους φιλοξένησαν για δική τους και σεβάστηκαν τους νόμους , τα ήθη και τα έθιμα τους προσπαθώντας να προσαρμοστούν.
Οι Έλληνες πρόσφυγες όπου πάτησαν η γη άνθισε και ότι έπιασαν έγινε χρυσός.
Για αυτό ξεφτιλισμένα ανθρωπάρια σταματήστε να προσπαθείτε να συγκρίνετε ανόμοια και αντίθετα πράγματα και καταστάσεις για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα ή τα χρήματα που παίρνετε από τον Σορος και το διεθνές καρτέλ τρομοκρατών τραπεζιτών.
Θα έρθει η ημέρα που θα δώσετε λόγο καθώς θα αποδεχτεί ποια ανθελληνικά συμφέροντα εξυπηρετείτε, αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας αν έχετε ακόμη.



Θα αφήσω τώρα την επιστήμη που λέγετε Στατιστική να μιλήσει και να ξεφτιλίσει όλους τους δήθεν ανθρωπιστές που ξαφνικά νοιάζονται και δακρύζουν για το ανθρώπινο δράμα που ουσιαστικά οι κυβερνήσεις τους προκαλούν και συντηρούν και που τόσα χρόνια δεν είδα κανένα από αυτά τα πορνίδια και δουλικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων να δείξουν παροιμία ευαισθησία για τους Έλληνες που καθημερινά πεθαίνουν η αυτοκτονούν, για τους Παλαιστίνιους, αλλά και για τους ίδιους τους ανθρώπους που έρχονται σαν πρόσφυγες τώρα.
Που ήσασταν κριμένοι όλοι εσείς όταν αυτοί οι άνθρωποι ξεκληρίζονταν, σκοτώνονταν και βασανίζονταν, έχαναν τα παιδάκια τους, τις περιούσιες και τις χώρες τους και μάλιστα πάνω σε μια ψευδή βάση ότι έχουν όπλα μαζικής καταστροφής ή ότι κατάφεραν κάποιοι ομόθρησκοι τους να χτυπήσουν τους δίδυμους πύργους; Που ήσασταν όταν χωρίς καμία δικαιολογία το ΝΑΤΟ (Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στην ιστορία του ανθρώπινου γένους) ισοπέδωνε την Σερβία χωρίς κανέναν λόγο σε μια προσπάθεια να ρίξει τον δημοκρατικά και νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της;


 
Που στο διάολο ήσασταν τότε και έπρεπε να καταντήσουν όλοι αυτοί πρόσφυγες για να συγκινηθείτε;
Δεν άκουσα κανένα από εσάς να δείχνετε με το δάχτυλο το ψευδοκράτος του Ισραήλ και να συμμετάσχετε σε ΜΚΟ που πάει και προσφέρει βοήθεια στους Παλαιστίνιους.
Ούτε προτάξατε τα στήθια σας απέναντι στην μεγαλύτερη παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση που ονομάζετε ΝΑΤΟ όπως κάνετε τώρα σε εμάς που αποδεικνύουμε ότι οι πρόσφυγες δεν είναι πρόσφυγες και τολμάτε να μας αποκαλείτε φασίστες καθώς δεν έχετε ούτε ένα έστω και κατασκευασμένο επιχείρημα να στηρίξετε αυτά που λέτε.
Οι Παλαιστίνιοι και μέσα σε τόσα χρόνια δεν έχουν πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς παρόλο που ο πόλεμος τους είναι χαμένος! Γιατί πρέπει οι Σύριοι που ο πόλεμος ακόμη είναι σε εξέλιξη και μάλιστα κερδίσουν με τον Πουτιν στο πλευρό τους να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, οικογένειες και παιδάκια πίσω ανυπεράσπιστα ;



Στατιστικά λυπών.

1. Περισσότερο από το 70% των προσφύγων δεν είναι Σύριοι άρα δεν είναι πρόσφυγες άρα τι είναι;
Είναι Οικονομικοί μετανάστες που εισέρχονται λαθραία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Άρα ποιος είναι ο σωστός χαρακτηρισμός για αυτούς; Σωστά το κατάλαβες άσχετα αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς και να δώσεις δίκαιο σε όλους τους "Φασίστες".
Λαθρομετανάστες και εισβολείς είναι και μάλιστα ανήθικα ανθρωπάρια που τολμούν και εκμεταλλεύονται ένα τόσο ιερό πράγμα που είναι η προσφυγιά διότι κλέβουν την θέση στην Ευρώπη των πραγματικών προσφύγων που είναι έγκλημα. Άρα απλά και μόνο από αυτό το 70% όσων έρχονται πρέπει να βρίσκουν κλειστή πόρτα, να κατάσχονται ότι χρήματα και πολύτιμα έχουν ώστε να δοθούν στους πραγματικούς πρόσφυγες που όλοι μας ακόμη και οι "φασίστες" θέλουμε εδώ σαν βοήθημα και αυτά τα ερπετοειδής να στέλνονται με τις κλοτσιές πίσω.


2. Γιατί το γεγονός ότι η ΙΣΙΣ δήλωσε πολλές φορές ότι μέσω του προσφυγικού θα περάσει 500.000 φανατικούς πολεμιστές της στην Ευρώπη δεν ανησυχεί κανέναν ιδικά την ώρα που δεν υπάρχει απολύτως κανένας έλεγχος για το ποίος περνά στην Ευρώπη; Ακόμη και αν σκοπεύει να περάσει 500.000 μέσα σε 10 χρόνια που δεν είναι έτσι τότε κάθε χρόνο περνούν 25.000 τρομοκράτες στην Ευρώπη. Χρειαστήκαν 19 να δημιουργήσουν την 9/11 στην ασφαλέστερη χώρα του κόσμου, σκέψου τι μπορούν να κάνουν 25.000 στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ευρώπη. Μόνο και μόνο από αυτό δεν θα έπρεπε να ρισκάρουμε να βάλουμε κανέναν στην Ευρώπη. Ρισκάρουμε την ζωή των αμάχων και αθώων πολιτών της Ευρώπης και των παιδιών μας για ένα μάτσο λαθραίους εισβολείς τρομοκράτες που θα τους ταΐζουμε, θα τους ποτίζουμε, θα τους παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες που οι Ευρωπαίοι πληρώνουμε ακριβά για να έχουμε; Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι αυτό και να είσαι σίγουρος ότι όταν αυτό αρχίσει να συμβαίνει (που Ίδη άρχισε με το χτύπημα στο Παρίσι και τώρα στις Βρυξέλλες ) στα παιδιά αυτών που εξαρχής προειδοποιούσαν και δεν θελαν τους λαθροεισβολείς τρομοκράτες εδώ τότε εσύ προδοτακο που τους έφερες έτσι κι αλλιώς ή λύσσαξες να έρθουν και τους καλωσόριζες, τότε η ΙΣΙΣ θα είναι το μικρότερο πρόβλημα σου και δεν θα υπάρχει μέρος στον πλανήτη να κρυφτείς εσύ και τα παιδιά σου.
Αυτό το 70% δεν με ενδιαφέρει αν είναι άνδρες, γυναίκας, παιδιά η σακάτηδες. Δεν είναι πρόσφυγες, είναι οικονομικοί μετανάστες που με τα χρήματα που διέθεσαν κατά κεφαλήν για να έρθουν εδώ θα ζούσαν σαν βασιλιάδες στις χώρες τους για αρκετά χρόνια, τελεία και παύλα.


3. Στατιστικά το 85% των ανθρώπων που έρχονται άσχετα αν είναι Σύριοι ή όχι, άσχετα αν είναι όντος πρόσφυγες ή εισβολείς, είναι άνδρες ηλικίας μετάξι 18 και 30 και αρκετοί φτάνουν τα 40 και μόλις ένα 15% είναι γυναικόπαιδα!
Δεν υπήρξε ποτέ ξανά στην ανθρώπινη ιστορία πόλεμος, δικτατορία, γενοκτονία ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που να δημιούργησε τέτοιες αναλογίες προσφύγων.
Είναι εντελώς αφύσικο και παράλογο. Ακόμη και την Ελλάδα , την Σουηδία η οποιοιδήποτε άλλη χώρα αν δούμε δημογραφικά, οι γυναίκες, τα παιδιά κάτω των 18 ετών, οι ανήμποροι και οι γεροί άνω των 60 που δεν μπορούν να πολεμήσουν αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 70% του πληθυσμού. Δηλαδή ακόμη και αν δεν γίνει πόλεμος ώστε να σκοτωθούν το 30% των ανδρών που μπορούν να σηκώσουν όπλο και να πολεμήσουν ώστε τα γυναικόπαιδα με τους ανήμπορους να αντιπροσωπεύουν το 100% των προσφύγων και φύγουν όλοι όπως  είναι αμαχητί, τότε πάλι το ποσοστό θα είναι τουλάχιστον 70% γυναικόπαιδα και 30% άνδρες που μπορούν να πολεμήσουν. Άντε να πούμε 50% και 50% καθώς οι ανήμποροι και οι γεροί αναγκαστικά θα μείνουν πίσω μίας και δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι 85% άνδρες ικανοί να πολεμήσουν και μόνο 15% γυναικόπαιδα. Όμως όσο παράδοξο και αν είναι, αυτό βλέπουμε σε αυτή την προσφυγική κρίση και ο λόγος είναι ότι αυτοί οι άνδρες που τόσο εύκολα υποδεχόμαστε εδώ παράτησαν τις γυναίκες και τα παιδιά τους στο Έλεος τους και έτρεξαν να σώσουν το τομάρι τους παράνομα και ανήθικα. Αν γνωρίζεις επίσης τους νομούς, στα περισσότερα από αυτά τα κράτη από τα οποία έρχονται απαγορεύεται η έξοδος αν δεν υπάρχει ιδική άδεια. Αυτό σημαίνει ότι παράνομα φεύγουν από εκεί και παράνομα εισέρχονται εδώ.


4. Οι "Πρόσφυγες" όπως είπαμε στην πλειοψηφία τους δεν είναι καν από την Συρία και από έστω και μια τυπική καταμέριση και διαλογή που γίνεται για τα μάτια του κόσμου, έχουμε πρόσφυγες από τουλάχιστον 70 διαφορετικές χώρες οι οποίες στην πλειοψηφία τους δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Εκτός και οι κανόνες άλλαξαν ξαφνικά και όποιος έχει οικονομικά προβλήματα στην πατρίδα του, όποιος ανήκει στην μεσαία τάξη που αργοπεθαίνει ή είναι ήδη φτωχός, όποιος δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση η τον άρχοντα της χώρας του και τον χαρακτηρίζει τύραννο η δικτάτορα, όποιος είναι μειονότητα σε κάποια χώρα σε συνδυασμό με όσους βιώνουν εμφύλιο η απλά πόλεμο θεωρούνται πια όλοι πρόσφυγες. Άρα και εγώ που είμαι οικονομικός μετανάστης δικαιούμαι δωρεάν σπίτι, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μερικές εκατοντάδες ευρώ το μήνα χαρτζιλίκι. Άρα το 99% των ανθρώπων του πλανήτη είμαστε πρόσφυγες!
Είναι παράλογο και γελοίο, αλλά σε τελική αυτό είναι το σχέδιο της Ελίτ, να γίνουμε όλοι πρόσφυγες μακριά από τις χώρες μας ή ακόμη και μέσα στις ίδιες μας τις χώρες χωρίς πατρίδα, θρησκεία, ρίζες, πολιτισμό, προγόνους, ιστορία, να σκοτωνόμαστε μετάξι μας ώστε να ζουν πλουσιοπάροχα και ανενόχλητοι αυτοί.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα σύνορα και η χώρες είναι κακό πράγμα. ποιοι; Αυτοί που για λίγα μέτρα γης με πετρέλαιο, χρυσό, νερό και μεταλλεύματα αιματοκύλισαν τον πλανήτη ολόκληρο.

Αυτοί που γενοκτονουν τους παλαιστίνιους κλέβοντας την χώρα , την γη και την πατρίδα τους πιθαμή προς πιθαμή. Αυτοί προσπαθούν να πείσουν έμενα ότι τα σύνορα και η χώρα μου, η ιστορία και ο πολιτισμός μου, η ταυτότητα μου, η γλώσσα μου, είναι εθνικιστικές βλακείες και πρέπει να τους τα παραδώσω αμάχητη. Ε Άι στο διάολο εσείς και όλοι όσοι ηλίθιοι πιστεύετε τα ιδία και προσπαθείτε να μου τα χώσετε μέσα στο λάρυγγα με την βία μέχρι να τα καταπιώ.


 



5. Ας το πιάσουμε τώρα το θέμα από μια άλλη οπτική γωνία. Εγώ ας δεχτώ ότι είναι όλοι Σύριοι. Γιατί εγκαταλείπουν την εμπόλεμη πατρίδα τους;
Γιατί δεν πολεμούν για την πατρίδα τους, τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους;

Ρωτώ εσένα τώρα Πονόψυχε Έλληνα, Σουηδέ αλλά και κάθε Ευρωπαίο.


Θα ήταν η χώρα σου σε εμπόλεμη κατάσταση και αντί να πολεμήσεις θα πετούσες το όπλο σου κάτω και θα έτρεχες να κρυφτείς σε κάποια χώρα 5000 και 8000 χιλιόμετρα μακριά και θα διάσχιζες και θάλασσες με φουσκωτά την στιγμή που δεν γνωρίζεις καν κολύμπι;
Αν είχες λίγα χρήματα να σώσεις κάποιον, θα έσωζες εσένα αντί για τα παιδιά σου και την γυναίκα σου;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας η οποιοδήποτε Ευρωπαίος που θα έκανε κάτι τέτοιο.


Γιατί έχουμε ακόμη ιδανικά που είναι τουλάχιστον η οικογένεια.
Ένας κανονικός άνθρωπος θα φυγάδευε την οικογένεια του και θα έπαιρνε το όπλο να υπερασπιστεί την πατρίδα μαζί με τα ιερά και τα όσια της ώστε να μπορέσει να έχει πατρίδα και αυτός αλλά και η οικογένεια του να επιστρέψει. Θα πολεμούσε μέχρι θανάτου ακόμη και αν δεν είχε πιθανότητα να επιζήσει απλά και μόνο για να κερδίσουν μερικά λεπτά τα παιδιά του ώστε να φυγαδευτούν και δεν θα το έβαζε στα πόδια σαν φοβισμένο, κατουρημένο από το φόβο του κοριτσάκι όπως όλοι αυτοί οι λιποτάκτες!



Ακριβός αυτό είναι όλοι αυτοί! Λιποτάκτες και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ανάμεσα σε τέτοια σκουπίδια δεν θέλω να ζω.
Και αυτό δεν το έβγαλα εγώ από το μυαλό μου. Αν δεις τις δηλώσεις του Ασαντ αλλά κυρίως το τι λένε με δάκρυα στα μάτια και μώρα παιδιά στην αγκαλιά οι Σύριες που ζουν στην Σύρια θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο.


 


ΓΙΑΤΙ; Ρωτούν και ξαναρωτούν.
Γιατί φεύγουν οι άνδρες και γίνονται λιποτάκτες προδίδοντας την πατρίδα τους και γιατί εσείς οι δήθεν πολιτισμένοι γίνεστε συνένοχοι τους, τους βοηθάτε και τους δέχεστε αντί να τους στείλετε πίσω να προστατέψουν εμάς;
Γιατί δεν μένουν να πολεμήσουν έστω για εμάς και τα παιδιά τους;
Ποιος θα μας σώσει εμάς;

Δηλαδή φιλεύσπλαχνε οι άνδρες αυτοί αξίζουν την συμπόνια σου αλλά όχι οι άμοιρες γυναίκες και τα παιδάκια που αυτοί παρατούν πίσω να σώσουν το τομάρι τους δίχως δεύτερη σκέψη.

Αν είναι το πρώτο τότε αν θέλεις να δεις τον πραγματικό φασίστα, συναισθηματικά νεκρό και απάνθρωπο τέρας μην ψάχνεις μακριά! Κοίταξε στον καθρέφτη και μαθέ ότι το αίμα και η μιζέρια όλων αυτών καθώς και όσων πνίγονται και χάνονται στην διαδρομή για την Ευρώπη είναι στα χέρια σου. Είσαι υπεύθυνος και θα το πληρώσεις αυτό. Θα λογοδοτήσεις και για την υποκρισία σου που δεν έκανες τίποτα ώστε να προληφθεί το μεταναστευτικό, θα λογοδοτήσεις για την μιζέρια και το θάνατο αυτών των ανθρώπων, για την μιζέρια και το θάνατο των αθώων παιδικών ψυχών που αυτοί οι λιποτάκτες άφησαν στο έλεος όποιου θεού.


Μα πάνω από όλα είσαι υπόλογος και συνυπεύθυνος για όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα που θα γίνουν από αυτούς στην Ευρώπη ή ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ  (Όπως έγινε με την 9/11 Δηλαδή η ΜΟΣΑΝΤ σε πλήρη συνεργασία με ΣΙΑ και την κυβέρνηση Μπους  ), για τους θανάτους και τους βιασμούς που θα προκαλέσουν καθώς και την μελετημένη και μεθοδευμένη εξάλειψη των εθνών της Ευρώπης και της πατρίδας σου.


6. Φυσικά τίποτε δεν είναι τυχαίο, ότι συμβαίνει , ακριβός όπως συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει. Είναι από χρόνια μελετημένο και σχεδιασμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια.
Για να δούμε τώρα πώς ξαφνικά όλοι οι άνδρες αυτοί αποφάσισαν να γίνουν λιποτάκτες να προδώσουν γυναίκες , παιδιά και πατρίδα να έρθουν εδώ με κίνδυνο της ζωής τους πληρώνοντας τρομερά για αυτούς χρηματικά ποσά που λογικά το 99% αυτών δεν έχουν και άρα τα βρίσκουν από κάπου αλλού.
Α και να μην ξεχάσω το σημαντικότερο! Όλοι αυτοί οι λιποτάκτες προδίδουν και το υποτιθέμενο σημαντικότερο πράγμα για το οπαίο μας τα ζαλίζουν ότι είναι ο ιερός τους κώδικας και η θρησκεία τους! Το γνώριζες αυτό προδοτακο, πιόνακι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ότι βάση του ιερού τους βιβλίου που είναι το Κοράνι διαπράττουν το χειρότερο αμάρτημα που είναι να αφήνουν τους θησαυρούς τους που δεν είναι άλλοι από τις γυναίκας τους, τα παιδιά τους και την γη που κληρονόμησαν από τον θεό τους τα οποία αφήνουν ανυπεράσπιστα; Βέβαια! Και έρχονται εδώ οι υποκριτές αυτοί να κάνουν κήρυγμα σε εμάς για την θρησκεία τους και θέλουν ναούς και μια μέρα σύντομα να είσαι σίγουρος ότι εμάς θα κατηγορήσουν για όλα και τότε θα πάρουν ευχαρίστως τα όπλα να σφάξουν εμάς και τα ανυπεράσπιστα παιδιά μας διεκδικώντας την δική μας γη! Αυτά τα ζώα που δεν πολέμησαν υπερασπιζόμενοι τα δικά τους ιερά θα έχουν το θράσος και μακάρι να βγω ψεύτης να πολεμήσουν να καταστρέψουν τα δικά μας. Όχι γιατί είναι κακοί αλλά γιατί είναι άβουλα πλάσματα που κάνουν ότι τούς λένε οι διεφθαρμένοι θρησκευτικοί τους ηγέτες που τις τελευταίες δεκαετίες διαλέγουν να ερμηνεύουν της γραφές τους με λάθος τρόπο.
Ότι γινόταν τον μεσαίωνα δηλαδή στην Ευρώπη. Ούτε οι Σταυροφόροι τότε ήταν φανατικοί η άνθρωποι βαθιά θρησκευόμενοι. Ήταν κοιμισμένα ανθρωπάκια και μισθοφόροι τυχοδιώκτες που εκτός από μια θέση στον παράδεισο για τα εγκλήματα τους, τους υποσχεθήκαν πλούτη και γυναίκες σκλάβες.



7. Άλλη ερώτηση κρίσεως. Αν έφευγες εσύ πρόσφυγας για να σώσεις την ζωή σου εκτός του ότι θα έβαζες την οικογένεια σου πάνω από εσένα αλλά ακόμη και αν πήγαινες μαζί τους, θα τους ταλαιπωρούσες 5000 χιλιόμετρα για να τους πας σε ένα μέρος που δεν έχει καμία σχέση με την πατρίδα σου, που τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής τους τον σιχαίνεστε και σε προσβάλει, που έχουν διαφορετική θρησκεία ή θα διάλεγες το πιο ασφαλές κοντινότερο κράτος όπου δεν θα κινδύνευες και που κατά προτίμηση η ζωή εκεί θα ήταν όσο πιο κοντά στον δικό σου τρόπο ζωής, περιβάλλον, θρησκεία κλπ. με την δική σου;
Μην τρελαθούμε! Θα προτιμούσε ο Σουηδός να πάει στο Ιράκ ή στην Σομαλία η θα πήγαινε στην Δανία, Φιλανδία, Νορβηγία ή ακόμη και Γερμάνια. Το ίδιο θα συμβεί και με όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς. Αυτοί γιατί έρχονται εδώ την στιγμή που έχουν δίπλα τους και σε κοντινή απόσταση δια ξηράς και ασφαλέστερο πέρασμα πάμπλουτα κράτη όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, Ομάν, Ισραήλ κλπ. Είναι πέρα από κάθε λογική.


Αλλά βλέπετε υπάρχουν συμφέροντα που έκαναν τρομερή προπαγάνδα να τους πείσουν να μην πολεμήσουν για την πατρίδα τους, να παρατήσουν γυναικόπαιδα για να γίνουν λιποτάκτες για να έρθουν σώνει και καλά εδώ στην Ευρώπη. Άρα κάποια μεγάλα συμφέροντα που είναι τα ίδια που καταστρέφουν και φέρνουν με φωτιά και τσεκούρι την "Δημοκρατία" στις χώρες τους, τους φέρνουν εδώ στην Ευρώπη σαν πρόσφυγες κερδίζοντας από όλο αυτό το σκλαβοπάζαρο αλλά και για να παίξουν αργότερα συγκεκριμένο ρόλο στην διαμόρφωση της παγκοσμιοποίησης, της παν-θρησκείας, της παγκόσμιας δικτατορίας, των μονοπωλιακών συμφερόντων (Όσοι έχουν μελετήσει την καταπληκτική και συμφέρουσα για όλους μας Διατλαντική συμφωνία που όμως για κάποιο περίεργο λόγο γίνεται κρυφά και μυστικά από όλους μας και ούτε οι κυβερνήσεις μας δεν ξέρουν και ούτε έχουν λόγο πάνω στο θέμα, καταλαβαίνουν τι εννοώ). Ο ρόλος αυτός σε όλους εμάς που μπορούμε ακόμη και σκεπτόμαστε είναι ξεκάθαρος και δεν μας αρέσει καθόλου και αν δεν θα έχει καλό τέλος για εμάς τους Ευρωπαίους μια φορά, τότε για όλους αυτούς τους λαθροεισβολείς  δεν θα έχει δέκα! Ενώ για όλους εσάς που υπηρετήσατε έστω και άθελα όλο αυτό που θα εξελιχτεί σύντομα δεν θα έχει εκατό φορές.






7. Γνωρίζεις ευαίσθητε ψευτοανθρωπιστή ότι βάση επίσημων στοιχείων πάνω από 20.000 νέοι, αγόρια και κορίτσια από αυτούς τους έστω ψευτοπρόσφυγες θεωρούνται αγνοούμενοι και ότι πιθανότατα έχουν καταλήξει στην πορνεία και τα ναρκωτικά στην καλύτερη περίπτωση, γιατί πολλοί από αυτούς έχουν καταλήξει στο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων αν δεν βρίσκονται βιασμένοι, σκοτωμένοι και θαμμένοι σε κάποιο χαντάκι από κάποιους άλλους ψευτοπρόσφυγες;
Στα χέρια σου λιπών τα βάσανα και το αίμα και αυτών των νέων ανθρώπων που καλωσόρισες εδώ για να καταλήξουν εκεί που κατέληξαν.
Γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα βρέθηκε και κατασχέθηκε ευτυχώς έγκαιρα ολόκληρο κοντέινερ που προοριζόταν για hot spot διαμονής προσφύγων με περίπου 6000 σύγχρονα στρατιωτικά όπλα, υλικό και σφαίρες να ξεκινήσει ολόκληρος πόλεμος. Το κοντέινερ αυτό είχε σημανθεί σαν υλικά γραφείου και έπιπλα για τους δήθεν πρόσφυγες.

8. Επιστρέφοντας ξανά στην ΙΣΙΣ να αναλύσουμε ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα της που αποδεικνύει ποίος πραγματικά κρύβεται από πίσω. Όταν λυπών όλοι μάθαμε για την ύπαρξη της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης που τίποτα και κανένας δεν μπορεί να της σταθεί εμπόδιο, όλοι οι λογικοί άνθρωποι με τρόμο σκεφτήκαμε ότι πάει πια το Ισραήλ. Με το μίσος που δικαιολογημένα έχει ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος εναντίον του και με όλα αυτά που έχει κάνει τόσα χρόνια ανεξέλεγκτο εκεί κάτω σε όλα τα γειτονικά κράτη.

Η ΙΣΙΣ θα ξεκινήσει τον ιερό της πόλεμο και πιθανότατα θα τον τελειώσει εκεί μέχρι να μην μείνει Ισραηλίτης ζωντανός. Θα τους πετάξουν λογικά όλους στην θάλασσα και για τα επόμενα 100 χρόνια θα ακούμε για τους καημένους που έμειναν ξανά χωρίς πατρίδα διάσπαρτοι σε όλο τον πλανήτη που πια θα είναι προστατευόμενο είδος προς εξαφάνιση. Κατά περίεργο λόγο ακόμη περιμένουμε να δούμε έστω και μια επίθεση της ΙΣΙΣ κατά του μεγαλύτερου υποτιθέμενου εχθρού της το Ισραήλ! Άσε που για να κάνω και μια σύγκριση αν μου επιτρέπετε, οι Εβραίοι αν θυμάμαι καλά, πώς κατέληξαν στην πλαστίνη; Σαν ταλαίπωροι χωρίς στον ήλιο μοίρα πρόσφυγες δεν πήγαν εκεί; Η μήπως κάνω λάθος;


Όχι δεν κάνω λάθος. Πρόσφυγες πήγαν στην Παλαιστίνη και είμαι σίγουρος ότι και τότε όποιος τολμούσε να είναι αρνητικός σε όλο αυτό ακόμη και από τους παλαιστίνιους θα χαρακτηριζόταν φασίστας, κακόψυχος και σιχαμένο πλάσμα ντροπή για το ανθρώπινο γένος. Πολλοί ήταν μάλιστα οι Παλαιστίνιοι που θα έτρεχαν να τους καλωσορίσουν και να τους ταΐσουν με επιγραφές κάλος ήρθατε! Ιστορική ειρωνεία δεν είναι;
Τους τάισαν τους πότισαν τους στέγασαν και μέσα από μερικά χρόνια και μέχρι σήμερα σφάζονται και αυτοί και τα παιδιά τους από τις κατοχικές δυνάμεις. Φαντάζομαι όλοι οι παλαιστίνιοι που καλωσόριζαν τους Εβραίους τότε, σίγουρα κατόπιν εορτής θα καταργούνταν τους εαυτούς τους. Μην αφήσεις την ιστορία να επαναληφθεί.





9. Εντωμεταξύ δεν έχω δει έναν από όλους εσάς τους πονόψυχους να πάρετε έστω και μια οικογένεια στο σπίτι σας να τις προσφέρετε φαγητό, ένδυση και στέγαση. Κάλος ήρθατε τους λέτε, σας θέλουμε τους λέτε αλλά θα είστε μαντρωμένοι σαν τα ζώα ο ένας επάνω στον άλλο σε στρατόπεδα και μάλιστα αναμεμιγμένοι εκεί μέσα σε γκέτο να λύσετε τις εθνικές και θρησκευτικές σας διαφορές σφάζοντας ο ένας τον άλλο.
Πάω στοίχημα ότι θέλετε ότι αν αύριο η κυβέρνηση έλεγε θέλω ένα ονομαστικό δημοψήφισμα να δω ποιοι και πόσοι είναι οι φιλεύσπλαχνοι που τους θέλουν όλους αυτούς και ποιοι όχι και φυσικά αυτοί που θα δηλώσουν ότι τους θέλουν θα έχουν και την υποχρέωση να τους μοιραστούν μετάξι τους στα σπίτια τους όσους τους αναλογούν και θα είναι υπεύθυνοι για την σίτιση, ένδυση, στέγαση, χαρτζιλίκι και όλες τις υπόλοιπες ανάγκες των μεταναστών και επίσης θα είναι και συνυπεύθυνοι για ότι κάνουν οι φιλοξενούμενοι τους, τότε ξαφνικά και ως δια μαγείας αυτοί που σήμερα φωνάζουν ότι τους θέλουμε θα γίνουν και αυτοί ρατσιστές φασίστες. Δεν θα υπάρξει ούτε ένας να τους θέλει ποια! Βλέπετε το να λες αμπελοφιλοσοφίες και να το παίζεις καλός και φιλεύσπλαχνος στα λόγια χωρίς να έχεις καμία επίπτωση είναι εύκολο. 


10. Ακολουθώντας το χρήμα!
Ας δούμε λυπών ποιος κερδίζει χρήματα από αυτή την ιστορία.






α. Τα διεθνή κυκλώματα σωματεμπορίας και οι δουλέμποροι, οι έμποροι λευκής σαρκός και έμποροι ανθρώπινων οργάνων.

β. Όλες οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται αδρά από κονδύλια της Ε.Ε δηλαδή με απλά λόγια από τους ήδη δυσβάστακτους φόρους των Ευρωπαίων πολιτών που δεν φτάνουν να καλύψου στους ίδιους ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ τα εισοδήματα τους με δυσκολία ποια καλύπτουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής και να πληρώνουν τα δάνεια στα οποία είναι βουλιαγμένη μέχρι το λαιμό. 700.000 ευρώ δοθήκαν ανεξέλεγκτα μόνο στις ΜΚΟ που δρουν στην Ελλάδα και κατέληξαν στις τσέπες μερικών εγκληματιών κατά τις ανθρωπότητας όπως ο Σορος και εγκληματίες πολέμου όπως η Ολμπραιτ. Βλέπετε είναι πια γεγονός ότι όλοι οι εγκληματίες που υπηρέτησαν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και δεν μπορούν να πληρωθούν και να χρυσωθούν φανερά τότε κάνουν από μερικές ΜΚΟ ανάλογα την κρίση η την κατάσταση και έτσι ενώ συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους πολέμους και τα στανικά σχέδια, ταυτόχρονα πλουτίζουν μέσω των ΜΚΟ από χρηματοδοτήσεις από τους τραπεζίτες, κυβερνήσεις και από λεφτά φορολογουμένων. Το τρελό της υπόθεσης τουλάχιστον στην Ελλάδα που γνωρίζω είναι ότι για τους 5.000.000 Έλληνος που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας δεν ενδιαφέρθηκε τόσα χρόνια καμία ΜΚΟ αντιθέτως η Ε.Ε το ΔΝΤ και η ΕΚΤ θέλουν και ζητούν πιο σκληρά μετρά, μεγαλύτερη φορολογία, ιδιωτικοποιήσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων. Για τα Ελληνόπουλα που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία δεν ενδιαφέρθηκε καμία ΜΚΟ. Για τους 50.000 άστεγους Έλληνες που κοιμούνται στα παγκάκια που βρίσκονται μάλιστα κοντά στα κέντρα πλουσιοπάροχης φιλοξενίας προσφύγων δεν ενδιαφέρθηκε καμία ΜΚΟ.
Πριν μερικές ημέρες 16χρονοσ Έλληνας βρέθηκε πεθαμένος από την πείνα στο δρόμο την στιγμή που ο Ελληνικός στρατός κάνει το υπηρετικό προσωπικό στους λαθροεισβολεις και ότι φαγητό έχει το δίνει σε αυτούς στέλνοντας τους φαντάρους να τρώνε έξω με δικά τους χρήματα. Πως να μην βρεις από τα ρούχα σου με αυτά που βλέπεις; Και έχεις και τα πουλημένα βλήματα να σε λένε Φασίστα και ρατσιστή αν αντιδράς σε άλλο αυτό και να σου λένε δεν θέλουμε εσένα στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει χώρος για φασίστες. Τους φορτώνεις σε ένα καράβι να τους στείλεις στην Συρία μαζί με τους λιποτάκτες να πολεμήσουν την ΙΣΙΣ η δεν τους στέλνεις;

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν η Ελλάδα ήταν πλούσιο κράτος και κανένας Έλληνας ή Ευρωπαίος δεν ζούσε χειρότερα από τους μετανάστες να τους φιλοξενήσουμε , να τους ταΐσουμε, να τους στεγάσουμε, να τους καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Αλλά δεν θα κάτσω να βλέπω τα αδέλφια μου και τα παιδιά μου να πεθαίνουν και ψευδό μετανάστες να έχουν και απαιτήσεις και από επάνω.

γ. Βλέπουμε όμως και οι πολιτικοί αρχηγοί των κρατών της Ε.Ε να τους θέλουν σαν τρελοί και να τους καλωσορίζουν χωρίς βεβαία να ρωτήσουν την γνώμη των πολιτών τους . Σε μια δημοκρατία δεν θα έπρεπε να γίνει σε όλες τις χώρες δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός αν θα έρθουν ή όχι και πόσοι θα έρθουν;


Η Μερκελ μάλιστα δήλωσε ότι εκτός από την πολυπολιτισμικοτητα θα είναι καλό για την ανάπτυξη της χώρας και την βιομηχανία. Τι σημαίνει αυτό για όλους εμάς που έχουμε ακόμη την δυνατότητα να σκεπτόμαστε; Ότι όλοι αυτοί θα απολέσουν το εργατικό τριτοκοσμικά κακοπληρωμένο δυναμικό της Ε.Ε άρα οι Ευρωπαίοι θα χάσουν και της δουλειές τους και η ανεργία θα πάει στο διάστημα.


Αν αυτό το συνδυάσουμε και με την Διατλαντική συμφωνία τότε το σχέδιο τους είναι ξεκάθαρο.
Με την συμφωνία αυτή για όσους δεν γνωρίζουν και θα αναφέρω μερικά από όσα έχουν διαρρεύσει, δίνει την δυνατότητα σε αμερικανικές εταιρίες να έρθουν και να αγοράσουν τα πάντα στην Ευρώπη φυσικά με τίποτε άλλο από τυπωμένα δολάρια χωρίς αξία. Αν για οποιοδήποτε λόγο θίγονται τα συμφέροντα και τα κέρδη των εταιριών αυτών θα μπορούν να μηνύουν τις κυβερνήσεις και τα κράτη που βρίσκονται , τα πάντα θα γίνουν ιδιωτικά και υπό τον έλεγχο τους όπως η αστυνομία, ο στρατός, η περίθαλψη, η παιδιά, τα σπίτια μας, το νερό, ο αέρας, οι φύλακες (που όπως στην Αμερική είναι ιδιωτικές, γεμάτες πάντα και για αυτό με το παραμικρό οι Αμερικανοί μπαίνουν πια φυλακή και οι φυλακισμένοι θα υποχρεούνται να δουλεύουν για άλλες ιδιωτικές εταιρίες όχι για να βγάζουν μισθό αλλά για να καλύπτουν μονοί τους το φαγητό και την στέγαση και την φυλάκιση τους).


Βέβαια σε χώρες όπως η Γερμανία, η Σουηδία, η Δανία, η Νορβηγία που τα εργατικά συνδικάτα είναι ακόμη δυνατά και δεν αστειεύονται, θα παραλύσουν οι χώρες όταν το καταλάβουν και δεν θα πάει ούτε ένας για δουλεία για όσο καιρό χρειαστεί ώστε να αποτρέψουν κάτι τέτοιο. Οι εγκέφαλοι όμως όλου αυτού του τερατουργήματος που οδηγεί στην παγκόσμια δικτατορία των πολυεθνικών έχουν προνοήσει. 


ΝΑ ΓΙΑΤΙ δημιούργησαν το δήθεν προσφυγικό και πλημυρίζουν την Ευρώπη με λιποτάκτες και τυχοδιώκτες που τους προσκάλεσαν και τους υποσχεθήκαν δωρεάν τα πάντα!

Γιατί όταν έχει γεμίσει η Ευρώπη με μερικά εκατομμύρια ανθρώπους 100% εξαρτώμενους από τις κυβερνήσεις που έχουν τα πάντα δωρεάν και η ελίτ δεν θα χρειάζεται πια άλλους θα τους πει μια ωραία ημέρα τέρμα το τζάμπα! Αυτό θα συμπέσει με την άρνηση των Ευρωπαίων εργαζομένων να αποδεχτούν την κατάργηση των δικαιωμάτων τους και τους τριτοκοσμικούς μισθούς που θα τους προσφέρουν τα μονοπώλια. Δεν θα ιδρώσουν καθόλου τα μονοπώλια! Θα τους απολύσουν όλους και θα αναγκάσουν σε τριτοκοσμική εργασία τους ταλαίπωρους "προσφυγές" που τους έφεραν εδώ ουσιαστικά για σκλάβους. Αυτοί θα αντικαταστήσουν την δική σου εργασία, και εσύ θα χάσεις τα πάντα μίας και δεν θα μπορέσεις να επιβιώσεις πόσο μάλλον να ξεχρεώσεις τα χρέη σου στους τραπεζίτες. Εσένα θα σε στείλουν μετανάστη κάπου αλλού αν δεν καταλήξεις σε κάποια ιδιωτική φυλακή να δουλεύεις από το πρωί ως το βραδύ δωρεάν (Εσύ βέβαια θα είσαι οικονομίας μετανάστης και όχι πρόσφυγας), θα χάσεις και την χώρα σου που θα εποικηθεί γοργά από μαζική μετανάστευση από τριτοκοσμικές χώρες.
Χώρες τέλος, Ευρώπη τέλος, σύνορα τέλος, Δικαιώματα τέλος, ελευθερία τέλος, Δημοκρατία τέλος. Καλός όρισες Στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μια παγκόσμια δικτατορία που ο ακρογωνιαίος λίθος της είναι  . . . .. . . . . . . . σωστά κατάλαβες αν έχεις λίγο μυαλό  . . . . . τα εκατομμύρια των "Προσφυγών" που σήμερα καλωσορίζεις! Τους ανθρώπους που μια μέρα σύντομα  θα πρέπει να σκοτώσεις η να σε σκοτώσουν για την επιβίωση. Τότε θέλω να είμαι σκαρφαλωμένος κάπου ψιλά και να σε βλέπω , εσένα και τα παιδιά σου και να σου φωνάζω Φασίστα, ρατσιστή, δολοφόνε μην τους πειράζεις, αστούς να σε ξεκάνουν, τους θέλουμε όλους εδώ, για όλους έχει ο θεός.

Refugees  Welcome !
 
Θέλετε να λύστε το "Προσφυγικό", να σώσετε την Ευρώπη και να συμβάλετε στην εξαφάνιση της ΙΣΙΣ όπως κι εγώ; Τότε κρατήστε τα γυναικόπαιδα που έρχονται όντος από εμπόλεμη ζώνη, τσουβαλιάστε όλους τους άνδρες και στείλτε τους πίσω στην Συρία να ενταχτούν στον Συριακό στρατό να κάνουν το χρέος τους στην πατρίδα τους και να πολεμήσουν την ΙΣΙΣ. Ο Ασαντ είμαι σίγουρος ξέρει να ξεχωρίσει τους απλούς Σύριους που σε μια στιγμή αδυναμίας το έβαλαν στα πόδια, από τους πολεμιστές της ΙΣΙΣ και τα υπόλοιπα κατακάθια. Έξαλλου είπε εδώ και μήνες ότι δίνει συγχωροχάρτι σε όσους επιστρέψουν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους (γιατί μην ξεχνάμε ότι παράνομα έφυγαν από την Συρία ) και ότι δεν θα τους εκτελέσει για εγκατάλειψη θέσης, λιποταξία και έσχατη προδοσία σε καιρό πολέμου που σε τελική αυτό ακριβός έκαναν.

11. Κάτι άλλο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι οι από καιρό δηλώσεις της Τουρκιάς ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για να την καταστήσουμε, αρκεί να την πλημμυρίσουμε με μουσουλμάνους και εκμεταλλευόμενοι την ιδία θρησκεία που έχουμε με αυτούς θα καταλάβουμε την Ελλάδα!
Με τα εκατομμύρια "πρόσφυγες" που περνούν και που όπως θα δεις τελικά θα μείνουν οι περισσότεροι παγιδευμένοι στην Ελλάδα, πόσο δύσκολο είναι να εισέλθουν και μερικά εκατομμύρια Τούρκοι ή ακόμη χειρότερα μερικά εκατομμύρια Τούρκοι φαντάροι που κάποια στιγμή θα οπλιστούν και θα αρχίσουν ανταρτοπόλεμο; Αυτό το σκέφτηκε κανένας η μόνο εγώ έχω φαντασία που οργιάζει;

Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ τουλάχιστον και αρκετοί ευτυχώς έχουν ακόμη απλή λογική για να συμφωνήσουν μαζί μου είναι ότι βάση οργανωμένου σχεδίου πλημμυρίζουν την Ευρώπη και ιδικά την Ελλάδα με δειλούς απελπισμένους και παράλληλα πλανεμένους ανθρώπους με αντίθετη θρησκεία, τρόπο ζωής, ιδεολογία και αξίες ενώ παράλληλα δημιουργούν τις ίδιες συνθήκες για τους Ευρωπαίους. Σύντομα θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες με προβοκάτσιες ώστε να υπάρξει η λεγόμενη σύγκρουση θρησκειών και πολιτισμών που θα εκμεταλλευτούν ώστε να επιβάλουν παντού στρατιωτικό νόμο και απολυτή κατάργηση της δημοκρατίας και της ελευθέριας οποιαδήποτε μορφής. Καλώς όρισες στην Νέα Τάξη Πραγμάτων για την οποία όταν μιλούσαμε αρκετοί πριν μόλις μερικά χρόνια μας θεωρούσαν τρελούς και  φαντασμένους που πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας.




www.krimeni-alithia.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου